Grønnkålsalat 🥗

med bacon, poteter og appelsin

Ingredienser

1 Person

2stk Poteter 🥔

50g Bacon 🥓

50g Grønnkål 🥬

1.5stk Gulrøtter 🥕

0.5stk Appelsin 🍊

25g Fetaost 🧀

1ss Timian 🌿

0.5ss Olivenolje 🫒

Fremgangsmåte

1. Kutt opp poteter 🥔 og gulrøtter 🥕 i små biter. Krydre med timian 🌿, salt og pepper og du stek det i ovnen på 220 grader i 20 minutter på et stekebrett eller en form.

2. Når grønnsakene har stekt i 10 minutter, tilsetter du bacon 🥓 i mindre biter og steker det sammen med grønnsakene i ovnen i 10 minutter til.

3. Legg grønnkål 🥬 i en bolle og tilsett olivenolje 🫒, salt og pepper. Masser oljen og saltet godt inn i grønnkålen i et par minutter med hendene dine.

4. Kutt opp appelsinen 🍊 i skiver og blandt alle de tilberedte ingrediensene sammen til en salat 🥗. Topp med fetaost 🧀.